Escola del Treball – Canvi de contrasenya
Alumnes Professors Treballadors Visitants
Canvi de contrasenya » Alumnes

Alumnes

Informació per als alumnes

Per aquells alumnes matriculats de batxillerat o cicles formatius que volgueu recuperar la vostra contrasenya inicial, haureu de disposar d’una adreça de correu validada. Si no és així, haureu de demanar al vostre tutor que us reestableixi la contrasenya inicial des d’aquesta pàgina. Després podreu tornar a accedir a aquesta pàgina per canviar la contrasenya incial (recomanable). La nova contrasenya se us enviarà l’adreça de correu que tingueu validada i potser, a qualsevol dels números de telèfon mòbil que tingui registrats l’Escola del Treball, segons les dades de matrícula dels estudis que estigueu cursant.

Opcions disponibles:

Canviar contrasenya
Recuperar contrasenya inicial

Canviar contrasenya actual

Condicions d’ús del formulari de canvi de contrasenya

Al utilitzar aquest formulari, se us enviarà la nova contrasenya a la vostra adreça de correu electrònic i a qualsevol dels números de telèfon que tingui registrats l’Escola del Treball, segons les dades de matrícula dels estudis que estigueu cursant.

Canviar contrasenya
Usuari
Contrasenya actual
Nova contrasenya
Repetir nova contrasenya
Accepto les condicions d’ús d’aquest formulari

Recuperar contrasenya inicial

Per recuperar la contrasenya inicial que tenieu a l'inici de curs, demaneu al tutor del vostre grup que us reestableixi la contrasenya des d'aquesta mateixa aplicació.